برای اینکه اهمیت وکیل تغییر کاربری اراضی واضح تر باشد از یک مثال شروع می کنیم. فرض کنید یک شخص زمین دار زراعی می خواهد اقدام به ساخت و ساز کرده و امتیازات برق، آب و گاز دریافت نماید. حال ساخت و ساز او زمانی رویه قانونی را طی می کند که در ابتدا بتواند کاربری زمین را از وضعیت زراعی به مسکونی تغییر دهد. در چنین شرایطی یک سری قوانین وجود دارد که تنها وکیل تغییر کاربری اراضی می تواند بر اساس آن، اقدامات لازم را انجام دهد. البته چنین مثالی برای تغییر کاربری زمین آموزشی به مسکونی و تجاری نیز مطرح است. بسیاری از افراد بدون پیگیری های قانونی، اقدام به ساخت و ساز بر روی زمین زراعی می کنند و در نهایت حکم تخریب برایشان صادر می شود و سرمایه شان از بین می رود.
ویژگی بهترین وکیل تغییر کاربری اراضی
اولین ویژگی وکیل تغییر کاربری اراضی، تسلط او به همه مسائل قانونی و حقوقی در راستای موضوع مربوطه است. در دادرسی پرونده های مختلف در خصوص تغییر کاربری اراضی، یک وکیل مجرب معمولاً بهترین روش را انتخاب می کند. در واقع تنظیم مدارک قانونی و قابل استناد اولین گامی است که وکیل مربوطه بر می دارد. برای تغییر کاربری اراضی می بایست دلایلی اعلام کرد که از سوی دادگاه بسیار مهم باشد. مثلاً یک زمین زراعی دچار خشکسالی شده است و با مشکل کم آبی همراه است. چنین زمینی برای زراعت مشکلات زیادی ایجاد می کند و تغییر زمین زراعی به مسکونی سبب سودآوری بهتر خواهد شد.
مزایای وکیل تغییر کاربری اراضی
کمک گرفتن از وکیل دادگستری در راستای تغییر کاربری اراضی سبب می شود تا مشاوره های اولیه به بهترین شکل صورت بگیرد و نتایج خوبی به همراه داشته باشد. در صورتی که رای سازمان جهاد کشاورزی در خصوص تغییر کاربری زمین مثبت نباشد، وجود وکیل سبب می شود تا بتوانید درخواست تجدید نظر داشته باشید. قبول درخواست تقویم و ارزیابی اراضی زراعی و باغ ها از دیگر مزایای حضور وکیل تغییر کاربری اراضی محسوب می شود.
مالکانی که به علت تغییر کاربری درگیر مجازات شده اند و بنای آنها قلع و قمع شده، در صورت غیر قانونی بودن قلع و قمع می بایست اقدام به پرداخت جریمه به دادگاه داشته باشند. وجود وکیل تغییر کاربری اراضی کمک می کند تا میزان جریمه کاهش یابد و شرایط بهتر شود.
مجازات تغییر کاربری بدون مجوز قانونی
کسانی که قصد تغییر کاربری اراضی بدون مجوز قانونی دارند می بایست اطلاعات کافی در راستای مجازات موجود داشته باشند. همه مالکان یا متصرفان اراضی زراعی و باغ ها که بدون اخذ مجوز از کمیسیون موضوع تبصره 1 ماده 1 اقدام به تغییر کاربری نموده اند، می بایست ضمن قلع و قمع بنا، خود را برای پرداخت جزای نقدی آماده نمایند. جزای نقدی معمولاً یک الی سه برابر بهای اراضی زراعی و باغ ها و طبق قیمت روز در نظر گرفته می شود. در صورت تکرار جرم نیز حداکثر جزای نقدی و حبس بین یک الی شش ماه خواهد بود. در چنین حالتی وجود وکیل تغییر کاربری اراضی کمک می کند تا شرایط قسط بندی جزای نقدی وجود داشته باشد.
در صورتی که قصد شما تغییر کاربری اراضی است می بایست درخواست را به کمیسیون های مربوط به هر موضوع در وزارت جهاد کشاورزی ارائه دهید. این امر بسیار تخصصی بوده و رویه خاص خود را در مراجع قانونی دارد. بسیاری از اراضی پیچیدگی های موروثی داشته و یا از نظر شهرداری با مشکلات زیادی همراه هستند. استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی تغییر کاربری اراضی سبب می شود جلوی اشتباه گرفته شده و به راحتی بتوانید شرایط را به صورت قانونی پیش ببرید.
دریافت مشاوره ملکی
قبل از هر اقدامی درمورد معاملات ملکی با وکیل متخصص در امور املاک مشورت کنید.گروه وکلای ملکبانان با مدیریت وکیل فرشته محمد حسینی، با دارا بودن کادر متخصص و متبحر خود آماده همکاری و قبول وکالت در کلیه دعاوی ملکی هستند.ملکبانان یک مرکز تخصصی حقوق در حوزه املاک و مستغلات می باشد.در ملکبانان از گستره وسیع مباحث حقوقی، فقط بر روی مباحث حقوقی حوزه املاک و مستغلات متمرکز هستیم و به صورت تخصصی خدمات خود را ارائه می دهیم.
برای دریافت مشاوره با شماره های 09128719258 و 09150806049 با ما در ارتباط باشید.